Pil - icon

Tømrer Sjælland

Tømrerfirmaet Magnus R Møller er dit pålidelige tømrerfirma på Sjælland. Med vores alsidige tømrer med skarpe kompetencer kan vi løse enhver opgave med omhu og samme høje kvalitet. Vi tilbyder en bred vifte af tømreropgaver såsom døre og vinduer, gulve, carporte, skillevægge og butiks inventar, terrasser, tagrenovering, vægge og lofter, hegn, skure og renovering.

Tømrer Sjælland

Tømrerfirmaet Magnus R Møller er dit pålidelige tømrerfirma på Sjælland. Med vores alsidige tømrer med skarpe kompetencer kan vi løse enhver opgave med omhu og samme høje kvalitet. Vi tilbyder en bred vifte af tømreropgaver såsom døre og vinduer, gulve, carporte, skillevægge og butiks inventar, terrasser, tagrenovering, vægge og lofter, hegn, skure og renovering.

Tømrer Sjælland: Få lavet dine drømmeprojekter af erfarne tømrere

Er du på udkig efter en pålidelig tømrer på Sjælland? Så er Tømrerfirmaet Magnus R Møller det rette valg for dig! Vi har mange års erfaring inden for tømrerbranchen og kan løse enhver opgave med omhu og samme høje kvalitet. Vi tilbyder vores service på Sjælland, herunder også København. 

Vi kan hjælpe dig med alt fra døre og vinduer, gulve og carporte til skillevægge og butiks inventar, terrasser, tagrenovering, vægge og lofter, hegn, skure og renovering. Vores alsidige tømrere kan udføre enhver opgave, uanset om det er et lille eller stort projekt.

Vi lægger stor vægt på at vores arbejde kvalitetssikres, så du med ro i maven kan lade os udføre vores arbejde. Vi sørger altid for at overholde deadlines og aftaler, og vores priser er konkurrencedygtige.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.  Professionel rådgivning fra erfarne tømrer

  Det er vigtigt at få rådgivning fra en professionel tømrer, når man står over for at skulle udføre tømrerarbejde. En professionel tømrer vil have den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig om, hvad der er det bedste for dit projekt. Det kan være i forhold til materialer, design og den rigtige udførelse af arbejdet.

  At få professionel rådgivning vil også hjælpe med at undgå potentielle fejl og problemer, der kan opstå, hvis arbejdet udføres uden den nødvendige ekspertise. En professionel tømrer vil vide, hvordan man undgår fejl og sikrer, at arbejdet udføres på en sikker måde.

  Derudover vil en professionel tømrer have den nødvendige uddannelse og erfaring til at udføre arbejdet korrekt og til tiden. Dette betyder, at du kan spare tid og penge på at få arbejdet udført ved første forsøg. 

  Hvis du leder efter en pålidelig tømrer på Sjælland, er vi her hos Tømrerfirmaet Magnus R Møller klar til at hjælpe.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Mangler du hjælp til forsikringsskader?

  Forsikringsskader kan opstå af mange forskellige årsager og derfor resultere i forskellige konsekvenser. Hvis du har været udsat for en forsikringsskade, der har påvirket din carport, bolig, terrasse eller andet, er det vigtigt at tage kontakt til både dit forsikringsselskab og Tømrerfirmaet Magnus R. Møller med det samme. Vi står klar til at genoprette din bolig, gøre terrassen klar til at nyde frisk luft igen og sikre, at din carport beskytter din bil mod vejrligets påvirkning. 

  Få et 100 % gratis og uforpligtende tilbud ved at kontakte os i dag. Vi dækker størstedelen af Sjælland, inklusiv København. I vores firma, Tømrerfirmaet Magnus R har vi opnået 5/5 stjerner på Facebook, og vi arbejder med alt fra døre og vinduer til gulve. Skal vi hjælpe dig så kan du kontakte os allerede i dag.

  Ring til os i dag på telefonnummer 28 30 55 14 eller skriv til os på info@magnusrmoller.dk. Vi har både de nødvendige medarbejdere, udstyr og faglige kompetencer til at være hurtigt til stede.

  Hvor meget koster det at få lavet tømreropgaver på Sjælland?

  Prisen for tømreropgaver på Sjælland afhænger af opgavens størrelse og kompleksitet. Vi dækker her i Tømrerfirmaet Magnus R Møller, størstedelen af Sjælland, tilbyder en bred vifte af tømreropgaver, herunder døre & vinduer, gulve, carport, skillevægge & butiks inventar, terrasser, tagrenovering, vægge & loft, hegn, skure og renovering. 

  Det er bedst at kontakte os for at få en prisvurdering på din specifikke opgave. Det er dog vigtigt at bemærke, vi altid har nemmere ved at give en prisoversigt, ved at komme ud og se opgaven an, da vi lægger stor vægt på kvalitetssikring af arbejdet, så du kan have ro i maven, mens vi udfører opgaven.

  Uanset om du bor i København eller andre steder på Sjælland, kan du kontakte Tømrerfirmaet Magnus R Møller for at få et tilbud på din tømreropgave.

  Find os lokalt på Sjælland

  Vi er stolte af at kunne sige, at vi hos Tømrerfirmaet Magnus R Møller rækker ud til størstedelen af Sjælland. Uanset om du bor i København eller andre byer på Sjælland, kan du kontakte os for at få en tømreropgave udført. 

  Hvis din by ikke er på listen over de områder, vi dækker, er du mere end velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan altid diskutere mulighederne for at hjælpe dig med din tømreropgave.

  Vi servicerer det meste af sjælland

  Ring gerne til os og hør nærmere. 

  Vores normale åbningstid er mandag-fredag kl. 07.30-16.00

  Haster din henvendelse mere end det, så ring til os på 28 30 55 14, vi besvarer telefonen hele døgnet.

  kort

  Indhent et tilbud