Gulve

Hos os laver vi alt inden for trægulve. Vi ved hvor vigtigt det er med et flot gulv, da det er med til at binde indretning og rummet sammen. Kontakt os og lad os finde en løsning sammen.

Anlægning af alle typer gulv

Hjemmets æstetiske udtryk og charme er ofte noget som bringes til liv af boligens primære elementer, herunder gulvet.

De elementer dækker også over vægge og lofter, gulvet er dog en grundlæggende faktor for at opnå ovenstående æstetik.

Er dit gulv præget af tidens tand? Måske matcher det ikke helt det udtryk dine nymalede vægge giver? Vi kender følelsen af et ældre, hakket, ridset, og nedslidt gulv. Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er til for netop dig.

Vi har mange års erfaring med gulvlægning og vi er klar til at hjælpe dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Trægulv og vedligeholdelse

  Vi anbefaler altid at få lagt dine trægulve af en fagmand. Vi har igennem vores mange års erfaring, udviklet kompetencerne til at kunne efterleve præcis dine ønsker hvad angår gulvlægning og vedligeholdelse.

  Vi har opbygget en bred skare af tilfredse kunder, når vi har udført parketgulve, stavparket, plankegulv, sildebensparketgulv og meget andet.

  Vores tømrer er klar til at rådgive dig om hvilke gulve der egner sig til det ønskede rum. Ønsker du eksempelvis at få lagt et trægulv i køkkenet eller i bryggerset, er vi klar med den rette fagviden om hvilke trægulve der er slidstærke nok, til at kunne holde i mange år under de givne forhold.

  Måske har du allerede det ønskede gulv, måske har du haft det i en del år efterhånden. Her vil vi også meget gerne hjælpe dig med at vedligeholde det, så det igen kan efter leve sin storhedstid.

  Kontakt

  Kontakt os, og lad os hjælpe dig på vej med at opbygge/genopbygge det æstetiske udtryk til dit hjem.

  Du kan kontakte os via mail på info@magnusrmoller.dk, eller på telefon på 28 30 55 14.

  Vi hjælper gerne med rådgivning, og et gratis og helt uforpligtende tilbud.

  I det fleste tilfælde vil vi gerne bese opgaven inden, på den måde kan vi udarbejde et skræddersyet tilbud specielt ud fra dine behov og ønsker.

  Du kan læse mere om hvad vore kunder mener om os her.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering