Tagrenovering

Overvejer du at få lavet en tagrenovering? Det kan der være mange gode grunde til. Dit tag er måske utæt. og du planlægger måske at blive boende i mange år endnu. Vi er specialister i tagrenovering, og kan med sikkerhed også hjælpe dig med din opgave.

En tagrenovering forlænger levetiden på dit tag

Det kan i mange tilfælde være både praktisk og billigere at få lavet en tagrenovering, frem for at få lagt nyt tag. Det afhænger i høj grad af standen på dit tag. Med en tagrenovering har du mulighed for at forlænge dit tags levetid med op til 15-20 år, og du kan derfor udskyde investeringen i et nyt tag væsentligt. Inden projektet påbegyndes, vil vi nøje gennemgå dit tag for at undersøge, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Du kan trygt overlade din tagrenovering til os, og skulle du være i tvivl om noget, så svarer vi med glæde på dine spørgsmål. Du vil gennem hele processen få kompetent og professionel rådgivning, og vi sørger for at de nødvendige reparationer bliver udført til perfektion.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak omkring tagrenovering af dit tag.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Tagrenovering i København af højeste kvalitet

  Uanset om dit tag er utæt, eller om det bare har brug for et frisk oppust, så hjælper vi gerne med din tagrenovering i København. Vi er specialister, og har mange års erfaring med tagrenovering. Vi sætter en dyd i at levere et veludført stykke arbejde af højeste kvalitet. 

  Vores dygtige håndværkere sørger for at udbedre eventuelle skader på dit tag, så du ikke skal bekymre dig om et utæt tag. Vi garanter en service i verdensklasse, og skulle der mod forventning være noget, du ikke er helt tilfreds med, så kontakt os med det samme. Vi kommer gerne og kigger en ekstra gang, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder.

  Hvordan udfører vi din tagrenovering?

  I den indledende fase vil vi gennemse og vurdere eventuelle skader på dit tag. Inden vi påbegynder renoveringen, vil vi afklare præcis, hvad der skal udføres. Måske har du nogle specielle ønsker, så hjælper vi gerne med at opfylde dem. 

  Når du har accepteret vores tilbud, vil vi påbegynde din tagrenovering hurtigt og effektivt. Tagrenoveringen vil typisk bestå af en dybdegående rensning for urenheder og snavs.

  Herefter vil vi fjerne alger og mos, så den eventuelle tagreparation kan finde sted. Her vil vi bl.a. fjerne og udskifte flækkede tagsten, og eventuelt udskifte undertaget hvis det også er beskadiget.

  Ønsker du professionel hjælp til tagrenovering? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Vil en renovation af taget være den rette løsning?

  Du står sikkert med valget mellem en tagrenovering og få lagt nyt tag. I de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få renoveret dit tag, fremfor at lægge et helt nyt. 

  Er der f.eks. meget mosbelægning, kan det afgive fugt og suge ned i selve tagkonstruktionen. Ved tegltage kan der være beskadige tegl, der forårsager utætheder. Ved eternittage kan pladerne have mistet sin farve, og nogle plader er måske knækket. Dette er tydelige tegn på, at der er behov for en tagrenovering.

  Selvom en komplet tagudskiftning er væsentlig dyrere end en tagrenovering, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt. Det er især, hvis taget er meget gammelt og slidt. I disse tilfælde vil det ikke være nok med en tagrenovering. 

  Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, så giver vi dig gerne en vurdering af dit tag. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder.

  Tagrenovering pris

  Du undrer dig sikkert over, hvad tagrenovering koster. Der er ikke noget entydigt svar, da det afhænger af en række forskellige faktorer. 

  Prisen på tagrenovering bliver i høj grad påvirket af størrelsen på taget, materialet, samt hvilken stand det er i. Derfor kan vi ikke give dig en præcis pris, før vi kender til de præcise detaljer på dit tag. Uanset hvad, så vil en tagrenovering generelt set være langt billigere end et nyt tag.

  Vælger du os til din tagrenovering i København, så kan du være sikker på at få kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Vi beser gerne dit tag, og skræddersyer et uforpligtende tilbud, så det kan få et nyt liv.

  Vi klarer din tagrenovering med et smil

  Vælger du os til din tagrenovering, kan du være sikker på at blive mødt med et smil. Vi anvender altid de nyeste teknikker, så du er sikret håndværk i højeste kvalitet. Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og derfor vil vores dygtige medarbejdere altid yde den bedste service. 

  Vi rådgiver dig og informerer dig om alle led i processen. På den måde er du sikret, at du får det lige som du ønsker.

  Har du derfor brug for en tagrenovering i København og omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skræddersyer et tilbud, der passer til dine ønsker. Vi vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 48 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på 28 30 55 14. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering