Carport

Overvejer du at få lavet en ny carport eller skal den eksisterende have en opdatering. Vi ved hvor irriterende det er at komme ud til en sne/ frostdækket bil, Så lad os varetage opgaven, vi har mange års erfaring med at lave carporte og kan helt sikkert også klare din opgave.

Carporte i højeste kvalitet- Tømrerfirmaet Magnus R. Møller

Skal bilen reddes fra vind og vejr, eller måske har du gået og drømt om din egen private overdækkede p-plads?

Om du syntes din bil fortjener lidt ekstra kærlighed, eller om du har brug for en garage som kan give lige det ekstra opbevaringsrum du mangler, så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller har specialiseret os at bygge carporte, skræddersyede præcis ud fra dine behov og ønsker. Når man bygger en carport, er der nogle vigtige faktorer som man skal have i mente. Der skal tages højde for placeringen, højden, bredden, materialet og selvfølgelig hvordan selve konstruktion skal udføres. Men du kan være helt rolig, vi er med dig fra start til slut.

Vi vil typisk i samarbejde med dig udtænkte hvordan carporten skal se ud, placeres m.m. Herefter sørger vi for at holde kommunikationen med dig igennem hele projektet, så du trygt kan læne dig tilbage velvidende hvor lang vi er, og at opgaven bliver udført præcis som du ønsker. Vi rådgiver dig hele vejen hvad angår materialevalg og udseende, så du opnår det absolut bedste resultat.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Carport bygget ud fra dine ønsker

  Hos os, er vores medarbejdere i stand til at bygge præcis den carport du ønsker. Har du eksempelvis gået med tanken om at den gamle carport ikke rigtig matcher din ejendom? Så er vi klar til at rådgive om hvilke trætyper der holder længest, og hvilke der klæder din bolig bedst. 

  Vi lægger stor vægt på vores planlægning. Det betyder for dig, at vi altid overholder aftalen. Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er ikke et firma der går ind for at ekstra regninger og udskydelser. Vi ser projektet færdig ud fra den aftale pris, og tid. Det er en service vi går meget op i at overholde, og hvad service angår, så kan du altid forvente en smilende og imødekommende tømrer når vi skal bese opgaven, eller i gang med at bygge din carport.

  Få et tilbud på din drømme carport 

  Du kan kontakte os her, eller give os kald på telefon 28 30 55 14. Vi er altid klar på at tage en dialog om hvordan dit ønskede resultat skal være, samt hvordan vi har tænk os at opnå præcis det.

  Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på info@magnusrmoller.dk, eller ring til os, så kører vi glædeligt ud og beser opgaven inden, så vi kan skræddersy et tilbud og en løsning som passer præcis dig.

  Læs mere her om hvad vores kunder mener om os.

  Renovering

  Døre & Vinduer