opsætning af Hegn

Skal du have opsat et nyt hegn eller måske have udskiftet det gamle? Så hjælper vi dig gerne. Vi har mange års erfaring med opsætning af hegn, og kan med garanti også hjælpe dig med dit. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Mange års erfaring med montering og opsætning af hegn

Vores dygtige fagmænd er specialister i opsætning af hegn, og hjælper gerne med at sætte dit hegn op. Vi har mange års erfaring, og sikrer en opsætning af højeste kvalitet. Vores professionelle tilgang til opgaven garanterer et resultat, du kan være tilfreds med – hver gang. Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet, og derfor kan du også forvente at få en service i topklasse.

Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning fra en fagmand, men vi lytter samtidig altid til dine ønsker og behov. Efter opsætningen af hegnet vil vi altid evaluere det udførte arbejde og sikre os, at du er 100% tilfreds. Skulle der mod forventning være noget, som ikke lige var som du ønskede, så retter vi det med det samme. Vi samler nemlig kun på glade og tilfredse kunder. Du vil få et skræddersyet tilbud, der er tilpasset til lige præcis dig og dine ønsker. Kontakt os allerede i dag, og få hjælp af en professionel tømrer til opsætning af dit hegn.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  opsætning af hegn pris

  En pris på opsætning af hegn er varierende fra projekt til projekt.

  Prisen afhænger i høj grad af hvilken type, og materialer du ønsker, hvor langt og højt hegnet skal være, samt hvor det skal sættes op henne. Vi har derfor brug for at vide, om du f.eks. ønsker et panelhegn, komposithegn, plankehegn osv. Vi kan derfor ikke give dig en præcis pris på opsætningen, før vi kender til dine specifikke ønsker. Uanset hvad, så kan du forvente en konkurrencedygtig pris på opsætningen af dit hegn.

  Er du i tvivl om, hvilket hegn du skal vælge? Så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige løsning. Vi har løst et utal af forskellige opgaver, og kan derfor rådgive dig til den bedste løsning for dig. Måske har du et ønske om et vedligeholdelsesfrit hegn, så vil et hegn af kompositmateriale være et fremragende valg. Det kan også være, at du ønsker et mere klassisk og traditionelt hegn i træ. Uanset hvilke ønsker du har, så hjælper vi gerne med at løse opgaven for dig.

  Stolpeopsætning

  Vælger du os til opsætningen af dit hegn, så kan du være sikker på, at vi udfører arbejdet til perfektion.

  Vi vil som regel starte med at opmåle, og finde ud af hvor stolperne skal sidde. Herefter graver eller borer vi i jorden, så stolperne kan komme til at stå stabilt. Det vil være forskellig,t om stolperne skal støbes, da det afhænger af forskellige ting som placering og materiale. Til sidst monterer vi fagene, og udfører det sidste arbejde såsom det sidste finish og oprydning. Opsætningen vil være forskellig, alt efter hvilken type hegn og opgave der er tale om.

  Vi klarer din opgave

  Skal vi hjælpe med opsætningen af dit hegn? Så kontakt os allerede i dag. Vi beser gerne din opgave, så du kan få et skræddersyet tilbud. Det er både gratis og uforpligtende.

  Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 28 30 55 14 eller sende en mail på info@magnusrmoller.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering