Pil - icon

Tømrer Brønshøj

Har du brug for en erfaren tømrer i nærheden af Brønshøj, der kan hjælpe med dine drømmeprojekter? Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er vi eksperter i alle former for byggeprojekter. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Din lokale tømrer i Brønshøj

Vi har base i Valby, og kan derved nemt komme ud til dig i Brønshøj. Når vi siger, vi er eksperter, er det ikke bare tomme ord. Vi har over 8 års erfaring indenfor tømrerfaget. På den måde kan du som kunde være forsikret om, at vi kan vores kram, og altid leverer et professionelt resultat. For os er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, hvilket kan ses, fra vi påbegynder en opgave, til den er afsluttet. Uanset opgaven kan du være sikker på, at den sidder lige i skabet.

Derudover er kommunikationen mellem os og vores kunder ekstrem vigtig. For med god kommunikation og en klar forventningsafstemning er vi sikre på, at tingene går som vi har aftalt. Det gælder alt fra den aftalte pris, til hvornår vi skal komme og lave opgaven. Skulle du være i tvivl om noget, står vores dygtige fagmænd klar til at hjælpe og rådgive dig. Det sikrer, at resultatet bliver lige som du ønsker det.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Tømrer i Brønshøj med skarpe kompetencer

  Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er kvaliteten i fokus. Som oftest er det mester, der bestemmer, hvor meget tid man kan bruge på en given opgave. Dette kan betyde, at man skal sløse på nogle punkter, for at nå det hele til den aftalte tid. 

  Magnus mente, at det dette kunne gøres bedre. Derfor valgte han at starte selv, så kvaliteten kunne være i højsædet. Dette gør, at Magnus kan bruge den rigtige mængde tid på opgaven, og levere høj kvalitet hver gang.

  Vi kan blandt andet hjælpe med:

  Hvis ikke din opgave står ovenfor, så kontakt os alligevel. Det er nemlig kun et udpluk, af de opgaver vi typisk løser. Vi kan klare de fleste tømreropgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig!

  Få et tilbud på din opgave

  Kvalitet, service og god kommunikation er nøgleord hos os. Vi vil altid gå efter at levere det perfekte resultat, så du med sikkerhed bliver tilfreds med det udførte arbejde. Du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os på telefon 28 30 55 14, eller skriv til os på mail info@magnusrmoller.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

  Bor du i, Vanløse, Østerbro, Vesterbro hjælper vi også!

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering

  Indhent et tilbud