Pil - icon

Døre & Vinduer

Er dine vinduer eller døre ved at være slidte og kunne godt trænge til en udskiftning. Så lad os klare det for dig, vi har mange års erfaring med opsætning af døre og vinduer.

Døre & Vinduer

Er dine vinduer eller døre ved at være slidte og kunne godt trænge til en udskiftning. Så lad os klare det for dig, vi har mange års erfaring med opsætning af døre og vinduer.

Tømrermester med ekspertise i døre & vinduer

Er tiden kommet til at få installeret nye døre og vinduer i dit hus eller lejlighed? Så er Tømrerfirma Magnus R. Møller den helt rigtige tømrer til netop det. Vi holder til i Valby, og vi kører ud til det meste af Sjælland. Vi arbejder typisk i området fra Lyngby til Roskilde og videre til Køge, men det skal bestemt ikke afgrænse os fra at løse opgaver andre steder på Sjælland. 

Vi er en tømrervirksomhed som konstant er i udvikling. Vi sørger altid for at vores tømrer er udannet til at kunne udfører de nyeste tekniker til perfektion, sådan at du får de bedste og mest holdbare resultater.

Men hvad betyder det helt konkret for dig? Det betyder at vi er opdateret på energioptimering og isolering hvilket i længden kan sparer dig for en masse penge i varme.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

Fordele ved at skifte døre og vinduer ud

Døre og vinduer er nogle af de mest essentielle elementer i enhver bygning. Det er ikke blot en måde at give lys og luft på, men også en måde at forbedre udseendet og sikkerheden på enhver bygning. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige døre og vinduer, og når det er tid til at skifte dem ud, bør du overveje at kontakte Tømrerfirmaet Magnus R. Møller ApS. Her er 4 fordele ved at vælge os til at skifte dine døre og vinduer.

1. Bedre isolering

Med det rigtige valg af døre og vinduer kan du forbedre din bygnings isoleringsevne og reducere varmetab. Det betyder, at du vil kunne spare penge på varmeregningen i det lange løb. Vores produkter er designet til at have høj isoleringsevne og garanterer en bedre energiøkonomi for dit hjem eller din virksomhed.

2. Øget sikkerhed

Døre og vinduer er også en kilde til sikkerhed for dit hjem eller din virksomhed. Vores produkter er designet til at give en høj grad af sikkerhed , så du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem eller virksomhed. Med skræddersyede løsninger efter dine behov og ønsker, kan vi tilbyde døre og vinduer med ekstra låsesystemer og stærkere glas, der øger sikkerheden.

3. Bedre æstetik

Udskiftning af døre og vinduer kan også forbedre udseendet på enhver bygning. Med vores brede udvalg af danske vinduer og døre og outlet vinduer og døre i forskellige stilarter og farver, kan vi tilbyde en løsning, der passer til enhver smag og enhver bygningstype. Ved at skifte dine døre og vinduer til mere moderne og stilfulde løsninger, kan du også forbedre værdien af din ejendom.

4. Prisen på vinduer og døre

Vi forstår, at prisen også spiller en stor rolle i valget af døre og vinduer. Derfor tilbyder vi også brugt døre og vinduer og døre og vinduer lagersalg til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan tilbyde en billig og bæredygtig løsning til dig.

Få professionel montering og installation af dine døre og vinduer

Hvornår har du sidst overvejet en udskiftning af døre og vinduer i hjemmet? Måske har du tænkt dig at finde billige vinduer og døre på nettet eller måske endda kigge efter brugte døre og vinduer på diverse annonceringsplatforme. Men tænk lige et øjeblik over, om det virkelig er den rette løsning for dig? 

Tømrerfirmaet Magnus R. Møller ApS tilbyder professionel montering og installation af døre og vinduer, så du ikke behøver at bekymre dig om at finde den rette størrelse eller model på nettet. Vi ved, at det kan være fristende at gå efter de billigste løsninger, men det kan hurtigt ende med at blive dyrere i længden, hvis du ikke får det rigtige produkt første gang.

Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller ApS kan vi hjælpe dig med at finde den rette mulighed for dit hjem. Vi sikre at du for sat døre og vinduer op på en professionel måde, til glæde for dit hjem og dig selv.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, vi kører gerne ud og beser opgaven så vi ved præcis hvordan vi kan skræddersy et tilbud ud fra opgaven.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 28 30 55 14. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer til dit hjem, dit kontor, din butik eller andet her, eller send en mail på info@magnusrmoller.dk

Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.

Carport

Døre & Vinduer

Indhent et tilbud