Døre & Vinduer

Er dine vinduer eller døre ved at være slidte og kunne godt trænge til en udskiftning. Så lad os klare det for dig, vi har mange års erfaring med opsætning af døre og vinduer.

Tømrermester med ekspertise i døre & vinduer

Er tiden kommet til at få installeret nye døre og vinduer i dit hus eller lejlighed? Så er Tømrerfirma Magnus R. Møller den helt rigtige tømrer til netop det. Vi holder til i Valby, og vi kører ud til det meste af Sjælland. Vi arbejder typisk i området fra Lyngby til Roskilde og videre til Køge, men det skal bestemt ikke afgrænse os fra at løse opgaver andre steder på Sjælland. 

Vi er en tømrervirksomhed som konstant er i udvikling. Vi sørger altid for at vores tømrer er udannet til at kunne udfører de nyeste tekniker til perfektion, sådan at du får de bedste og mest holdbare resultater.

Men hvad betyder det helt konkret for dig? Det betyder at vi er opdateret på energioptimering og isolering hvilket i længden kan sparer dig for en masse penge i varme.  

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Erfaren tømrer

  Vi har mange års erfaring med alle de gængse tømreropgaver, derudover har vi selvfølgelig sørget for at tage skridtet videre.

  Det betyder at vi hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller, har videreudviklet vores kompetencer til at kunne efterleve tømreropgaver som kræver mere finesse og specialisering. Ovenstående omfatter f.eks. montering af hjørnevinduer på ældre bygninger, eller kip-dreje vinduer.

  Det kan også omfatte specialdesignede vinduer og døre som passer til arkitekttegnede bygninger. Kort fortalt betyder det alt i alt, at vi har 100% styr på hvordan vi monterer og isolere så vi opfylder dine ønsker og behov.

  Kontakt os

  Kontakt os allerede i dag, vi kører gerne ud og beser opgaven så vi ved præcis hvordan vi kan skræddersy et tilbud ud fra opgaven.

  Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 28 30 55 14.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer til dit hjem, dit kontor, din butik eller andet her, eller send en mail på info@magnusrmoller.dk

  Du kan læse hvad vores kunder mener om os her.