Renovering

Renovering af hus eller lejlighed kan være en kompliceret og til tider uoverskuelig opgave. Vi har flere års erfaring med bolig renovering, og kan med sikkerhed også hjælpe med din renovering. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Renovering af hus i højeste kvalitet

Er din bolig gammel og slidt, eller kunne du bare godt tænke dig at sætte dit eget præg på boligen? Uanset hvilke drømme du går med, så hjælper vi dig gerne med at opfylde dem. Vi ved at en renovering af din bolig, kan være en kompliceret og krævende opgave. Du kan derfor trygt overlade renoveringen til os, da vi har mange års erfaring med bolig renovering. Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og derfor vil vi altid lytte til dine behov og ønsker. Vi udfører alle former for renoveringer herunder bl.a. totalrenovering, køkkenrenovering, kælderrenovering, lejlighedsrenovering mm.

Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning, så vi sammen finder den bedste løsning til dig. Vi går meget op i den håndværksmæssige kvalitet, og derfor anvender vi altid de seneste byggemetoder. På den måde er du sikret et resultat, du kan være tilfreds med mange år frem. Uanset opgavens størrelse og omfang, så hjælper vi dig gerne med at komme i mål. Kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Renovering af køkken

  Er dit køkken af ældre dato, eller vil du bare have det til at passe til din stil? Det er vigtigt at overveje, hvor omfattende en køkkenrenovering der er behov for. Er det kun låger, fronter og greb der skal skiftes, eller har du brug for en mere omfattende renovering af køkkenet? Måske er køkkenet ikke lige der, hvor du ønsker det. Så vil en komplet køkkenrenovering være det rigtige valg, da flere af køkkenelementerne skal rykkes og udskiftes.

  Vælger du os til renoveringen af dit køkken, så rådgiver og guider vi dig gerne til den bedste løsning. Vi vil altid lytte til dine behov, så vi er sikre på, at resultatet bliver som du ønsker. Uanset om du har behov for en mindre renovering af køkkenet, eller om du ønsker en komplet udskiftning. Så hjælper vi dig gerne med at få dine drømme opfyldt.

  Renovering af kælder

  En renovering af kælderen kan være en fantastisk mulighed for at udnytte flere kvadratmeter i jeres hus. Du kan f.eks. få et bryggers, ekstra badeværelse eller endda en hyggelig bar.

  Mulighederne er mange, og en renovering af kælderen kan have mange formål. Der er dog også nogle regler, du skal være opmærksom på, før du begiver dig ud i projektet. Du må i langt de fleste tilfælde f.eks. ikke benytte rum i kælderen til beboelse. Dette skyldes, at der altid vil være en vis grad af fugtighed. Du bør derfor undersøge det nærmere, samt søge om tilladelse hos kommunen.

  Vores dygtige fagmænd står klar til at rådgive dig om din kælderrenovering. Vi har flere års erfaring med renovering af kælder, og ved hvilke regler der er gældende. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

  Renovering af lejlighed

  Har du et ønske om at renovere din lejlighed, men ved du ikke, hvor du skal starte? En renovering af lejligheden kan give et helt nyt udtryk, men samtidig også øge værdien af boligen.

  Det er vigtigt, at du lægger et budget, og har en klar idé om, hvad der præcis skal renoveres i lejligheden. Er det kun vægge og lofte, der skal males? Eller har du et ønske om nyt gulv, badeværelse, køkken eller flytte vægge. Uanset hvilke drømme du går med, så hjælper vores professionelle tømrer dig gerne med dit projekt. Vi går meget op i, at levere et resultat af højeste kvalitet. Lige meget om der kun er tale om en overfladerenovering eller en totalrenovering af lejligheden.

  Renovering af hus pris

  Prisen på at renovere varierer utrolig meget, og vi kan derfor ikke give en præcis pris på renovering af din bolig, før vi kender til den specifikke opgave. Det afhænger i høj grad af kompleksiteten og omfanget af renoveringen. Er der kun tale om en overfladerenovering, vil det være langt billigere end en totalrenovering, da en overfladerenovering er langt mindre kompleks.

  Prisen afhænger også af, hvilke rum der skal renoveres. Køkken og badeværelse vil ofte være dyrere end et normalt værelse. Dette skyldes bl.a., at der ofte skal omlægges rør og kloakering samt laves forskellige el-installationer.

  Prisen bliver også påvirket, af de materialer du ønsker. Har du et ønske om nogle specielle og eksklusive materialer, så vil det automatisk også blive dyrere. Dyrere materialer er ikke altid lig med en længere holdbarhed, og ofte kan du komme langt med billigere alternativer. Vi rådgiver dig gerne omkring materialevalg, men lytter også altid til hvad du har af ønsker.

  Få professionel hjælp til din renovation

  Skal vi hjælpe med din renovering? Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver dig gennem hele processen, så vi sammen kommer i mål med dit projekt. Du vil få et skræddersyet tilbud, der er tilpasset lige præcis dig og dine ønsker.

  Du kan kontakte os på telefon 28 30 55 14 eller på mail info@magnusrmoller.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer