Pil - icon

Tømrer Friheden

Er du født med ti tommelfingre? Eller har du ikke tiden til selv at bygge din nye carport, terrasse, gulve eller hvad det end måtte være. Så er der hjælp at hente hos dit tømrer firma nær Friheden.

Tømrer Friheden

Er du født med ti tommelfingre? Eller har du ikke tiden til selv at bygge din nye carport, terrasse, gulve eller hvad det end måtte være. Så er der hjælp at hente hos dit tømrer firma nær Friheden.

Tømrer Friheden – når du har brug for eksperthjælp

Kvalitetshåndværk er vores varemærke.

Vores tømrere er alle uddannede inden for tømrerfaget, og de er så dygtige til deres arbejde, at der ikke er en finger at sætte på det håndværk, de udfører. Sådan har det altid været i vores tømrerfirma – og sådan bliver det ved med at være. 

Vi er opmærksomme på løbende at efteruddanne os, så vi kan komme op med moderne og nytænkende løsninger på de tømreropgaver, du stiller os. Det giver os de bedste muligheder for at levere tømrerarbejde af høj kvalitet, og for at gøre en masse kunder glade og tilfredse.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.  Din lokale tømrer i Friheden

  Med vores hjælp er det ingen sag at få skiftet dine vinduer ud eller at få lagt nye trægulve i dit hjem. Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller træder vi til, når du har brug for hjælp til tømrer arbejde – og der er ikke den tømreropgave, vi ikke er eksperter i at løse. Mere end otte års erfaring inden for tømrerbranchen har givet os massere af know-how og ekspertviden. 

  Leder du efter en dygtig tømrer nær Friheden, hører vi gerne fra dig. Og har du adresse et andet sted på Sjælland, tager vi også gerne turen derhen.

  Det er ikke afgørende for os, om det er nye gulve eller en ny træterrasse, der skal bygges til dit hus. Vores kompetencer og erfaring spænder vidt, og vi udarbejder altid gerne et tilbud med en god pris til dig.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Nye vinduer eller ny carport?

  Bor du i et ældre hus, der trænger til nye vinduer, eller bor du i et nybyggeri, der endnu ikke er udstyret med en carport til din firhjulede ven? Vi står klar til at hjælpe dig – og som tømrer nær Friheden sender vi straks en erfaren mand hen til dig. 

  Det er ikke afgørende for os, om det er nye gulve, døre, renovering og tagrenovering, der skal ordnes til dit hus. Vores kompetencer og erfaring spænder vidt, og vi udarbejder altid gerne et tilbud med en god pris til dig.

  Skal vi udarbejde et tilbud på tømrerarbejde til dig?

  Vi er hurtige på aftrækkeren og vender tilbage på henvendelser indenfor 48 timer. 

  Har du spørgsmål til os, eller vil du gerne vide mere om vores ydelser, så ring eller skriv endelig til os. Du kan fange os på telefon 28 30 55 14 eller på mail info@magnusrmoller.dk.

  Vi hjælper også i, Avedøre, Hvidovre og Brøndby!

  Carport

  Døre & Vinduer

  Indhent et tilbud