Pil - icon

Tømrer Tårnby

Står du med nogle tømreropgaver der skal løses? Så er vi klar til at varetage og løse din opgave. Som din foretrukne tømrer i Tårnby har vi stor erfaring indenfor faget og har løst alle slags tømreropgaver – store som små. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Tårnby.

Tømrer Tårnby

Står du med nogle tømreropgaver der skal løses? Så er vi klar til at varetage og løse din opgave. Som din foretrukne tømrer i Tårnby har vi stor erfaring indenfor faget og har løst alle slags tømreropgaver – store som små. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Tårnby.

Få en kompetent tømrer ud til din opgave i Tårnby

De sidste 8 år har vi arbejdet hårdt for at skabe de bedste resultater for vores kunder. Vi gør aldrig tingene halvt, og vi går altid de ekstra skridt for at sikre at du sidder tilbage med en 100% tilfredshed over resultatet. 

Vi sidder altid klar til at sende en tømrer ud til dig i Tårnby, og du skal ikke tøve med at kontakte os angående din opgave. Der er ikke den type opgave indenfor vores fag, vi ikke har løst, og det er gældende både indenfor privat og erhverv. Vi finder altid en løsning uanset kompleksiteten.

Uanset hvilke idéer og tanker du går med, så er vi altid klar til at lytte og rådgive dig på bedst mulig vis. På den måde kan vi sammen finde den bedste løsning til dig, og hjælpe dig med en professionel tømrer i Tårnby.

Kontakt os i dag, og få et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.  Vi løser alle slags opgaver

  Vi er åbne for at udføre alle slags tømreropgaver. Der hvor vi er ekstra skarpe er indenfor arbejdet med døre & vinduer, gulve og carporte. Måske du står og mangler at få installeret nye døre og vinduer, har behov for at få lagt det nye flotte trægulv eller måske brug for en ny flot carport? Det kan en af vores tømrer snildt klare i dit hjem i Tårnby. 

  Vi arbejder inden for vedligeholdelse, renovation og nybyggeri og sørger altid for at være opdateret på de seneste teknikker, trends og metoder inden for tømrerfaget. Det gør vi, så vi kan tilbyde dig klassiske men også nytænkende og moderne løsninger til din opgave.

  Vi kan bl.a. også hjælpe dig med opgaver indenfor:

  Skulle uheldet være ude og du står med en forsikringsskade pga. hærværk, brand, tyveri eller en anden uheldig omstændighed, kan vi også hjælpe dig med dette. Tøv ikke med at kontakte os, vi er sikre på at vi kan klare din tømreropgave.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Vores værdier

  Hos os vægter vi kvalitet, service og kommunikation højest. Vi sigter altid efter at ramme en 100% tilfredshed fra dig som vores kunde. Derfor er vi altid transparente under hele forløbet og har dig med på sidelinjen undervejs. På den måde sørger vi for at holde dig opdateret undervejs i projektet, så du ved, hvad der foregår og kan planlægge din hverdag bedst muligt efter disse forhold. 

  En individuel aftale vil blive lavet, hvor du kan bestemme, hvor meget kommunikation du ønsker løbende, og hvor ofte du ønsker den. Vi er der for at tilpasse os dine behov uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan trygt vælge os som din tømrer i Tårnby.

  Kontakt din tømrer i Tårnby i dag

  Går du med planer om et større eller mindre byggeprojekt? Drømmer du om at udvide med en tilbygning eller trænger noget af dit hjem til en større renovering? Vi klarer med glæde opgaven for dig.  

  Når du kontakter os, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Vi har nemlig brug for at vide mere om din opgave, før vi kan give dig en konkret pris. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, skrive til os på mail info@magnusrmoller.dk eller ringe til os på telefon 28 30 55 14.

  Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Også, hvis du bor i Vesterbro, Østerbro og Friheden

  Carport

  Døre & Vinduer

  Indhent et tilbud