Pil - icon

Tømrer avedøre

Lad os hjælpe dig med at udføre din tømreropgave. Med vores mange års erfaring står vi altid klar til at varetage og eksekvere alle typer opgaver inden for tømrerfaget. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Avedøre.

Tømrer avedøre

Lad os hjælpe dig med at udføre din tømreropgave. Med vores mange års erfaring står vi altid klar til at varetage og eksekvere alle typer opgaver inden for tømrerfaget. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Avedøre.

Din foretrukne tømrer i avedøre

Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller har vi næsten et årtis erfaring inden for tømrerfaget. Vi har arbejdet effektivt og flittigt for de erfaringer, vi sidder med i dag, hvor vi har arbejdet med alle slags arbejdsopgaver inden for privat og erhverv. De erfaringer gør, at du trygt kan vælge os som din foretrukne tømrer i Avedøre. 

Hvad end du sidder med af opgave, er vi sikre på, at vi kan finde den rette løsning for dig. Vi kan hjælpe med alt lige fra at udskifte vinduer og døre, til at lægge et nyt gulv og til at bygge din nye carport. Der er umiddelbart ikke den opgave, vi ikke kan og vil løse for dig. Så hvis du er i tvivl, om din opgave i Avedøre skal varetages af en tømrer, så kontakt os i dag, og så tager vi den der fra. Vi sidder altid klar til at give dig den bedste vejledning og rådgivning på lige præcis dit projekt.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.  service og kvalitet i fokus

  Vores mål er altid, at du efterlades 100% tilfreds med resultaterne på det udførte arbejde. Derfor gør vi det også til en prioritet, at holde vores tømrer opdateret med de nyeste teknikker og metoder inden for tømrerfaget. På den måde vil et samarbejde med en tømrer på din adresse i Avedøre ikke være begrænset til én stilart inden for faget. Vi ønsker at være et alsidigt tømrerfirma, som både kan arbejde med klassiske metoder, men også er med på de seneste trends og moderne tilgange. 

  Du kan altid forvente en service i højsæde med os som din samarbejdspartner. Med kvaliteten i fokus garanterer vi holdbare og flotte resultater, og du kan sidde tilbage med ro i maven under hele processen. Vi sørger for at holde dig informeret fra start til slut. På den måde er du den første der bliver oplyst, hvis der skulle ske ændringer undervejs. Din tilfredshed er afgørende for os, og vi er ikke færdige med vores arbejde, før du er helt tilfreds. Du kan altid komme med bekymringer og tanker undervejs, vi er altid klar til at lytte og snakke om det.

  Som din foretrukne tømrer i Avedøre yder vi altid vores bedste – Kontakt os i dag!

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Vi udfører alle former for tømrerarbejde

  Der er ikke den størrelse af opgave, vi ikke udfører, og vi er altid klar på at lytte til dine ønsker. Gennem årene har vi løst alt fra store til små tømreropgaver og det vi har hjulpet med er bl.a. tømreropgaver indenfor:
  Vi står klar som din tømrer i Avedøre, hvad end du søger hjælp inden for renovation, nybyggeri eller vedligeholdelse. Tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at give et uforpligtende tilbud, når vi har hørt nærmere omkring din opgave.

  Få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Avedøre

  Kvalitet, service og kommunikation er nøgleordene hos os i Tømrefirmaet Magnus R. Møller. Vores mål er en 100% tilfredshed fra vores kunder, og du er ingen undtagelse. Lad os høre om dine behov og ønsker så vi kan lave en plan skræddersyet til dig. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, skrive til os på mail info@magnusrmoller.dk eller ringe til os på telefon 28 30 55 14. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. 

  Bor du i, Friheden, Hvidover, Brøndby kan vi hjælpe.

  Vi ser frem til at hjælpe dig!

  Carport

  Døre & Vinduer

  Indhent et tilbud