Pil - icon

Forsikringsskader Tømrer

Skulle uheldet være ude og du står med en forsikringsskade, så lad os udbedre den for dig. Vi udføre både midlertidige løsninger, for at mindske skaden i første omgang. Samt permanente løsninger.

Forsikringsskader Tømrer

Skulle uheldet være ude og du står med en forsikringsskade, så lad os udbedre den for dig. Vi udføre både midlertidige løsninger, for at mindske skaden i første omgang. Samt permanente løsninger.

Udbedring Forsikringsskader Tømrer

Forsikringsskader findes i alverdens forskellige afskygninger. Forsikringsskader kan forekomme på baggrund af ringe udført håndværk, eller tyveri. Forsikringsskader kan også ske som følge af naturens kræfter i form at vandskader, brand og blæst. Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er vi klar med hurtig håndtering. 

Ud fra omfanget vil vi nogle tilfælde rykke ud for at lave en midlertidig udbedring for at forebygge yderligere skader inden vi fuldfører den mere permanente løsning, hvor vi andre tilfælde vil foretage den permanente udbedring med det samme.

I langt de fleste tilfælde vil din forsikringsaftale henvise til forsikringsaftaleloven §51, som bestemmer at du som iagttager til skaden bør formindske skadens omfang mest muligt, hvilket vi hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller også kan hjælpe dig med. Kort fortalt: Er uheldet ude, så har vi ekspertisen til at udfører en hurtig og effektiv løsning.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

Professionel tømrer rådgivning

Vi har stor erfaring med forsikringssager og udbedring af disse. Vi ved hvordan forsikringssager og forsikringsskader kan være stressende og uoverskuelige. Præcis derfor lægger vi stor vægt på at være til stede med rådgivning under hele forløbet.

Allerede inden vi går i gang, med vil vi i samarbejde med dig tage en dialog omfanget af opgaven. Her vil vi typisk sørge for at svarer på alle dine spørgsmål og herefter give et estimat på hvor meget udførslen vil koste, og hvor lang tid opgaven vil tage. Vi vil i samme omfang udarbejde en rapport som beskriver hvor og hvad der ligger til grund for forsikringssagen, samt hvilke ting der skal udbedres.

Når du får besøg af en tømrer fra Tømrerfirmaet Magnus R. Møller kan du vide dig sikker på at blive rådgivet af en kompetent ekspert indenfor tømrerfaget, hver gang. Vi holder os konstant opdateret indenfor vores felt, det er nemlig sådan vi sikre at du får den bedste service og den højeste kvalitet.

Din garanti - Smiley Håndværker

Er uheldet ude?

Forsikringsskader sker som tidligere nævnt ud fra mange forskellige faktorer, og har derfor også lige så mange forskellige udfald. Hvis du har en forsikringsskade som er gået udover din carport, din bolig, din terrasse eller andet, bør du straks tage kontakt til dit forsikringsselskab og Tømrerfirmaet Magnus R. Møller. Vi gør din bolig helt klar til beboelse igen, din terrasse klar til at nyde den friske luft, og din carport klar til at din bil kan komme i læ.

Kontakt os i dag på telefon 28 30 55 14 eller på info@magnusrmoller.dk. Vi har både mandskabet, udstyret og kompetencerne til at være hurtigt til stede.

Få et 100% gratis og 100% uforpligtende tilbud, kontakt os i dag.

Carport

Døre & Vinduer

Indhent et tilbud