Tømrer Vesterbro

Skal du bruge en kompetent og professionel tømrer på Vesterbro? Så er du landet det rette sted. Vi har næsten et årtis erfaring og har i de år udført et utal af opgaver. Med denne erfaring er vi sikre på, at kunne løfte din næste tømrer opgave. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Din lokale tømrer på Vesterbro

Vi har mere end 8 års erfaring inden for Tømrer verdenen. Vi sørger altid for, at levere et slutprodukt både du og vi kan være stolte af. Kort sagt, vi gør ikke tingene halvt. Vi har prøvet kræfter med stort set alt inden for tømrerfaget gennem årene. Vi har lavet alt fra, at montere vinduer og døre til at bygge træterrasser eller carporte. Vi udfører alle slags opgaver med glæde og altid med kvalitet for øje.

Vi lægger stor vægt på at samarbejdet imellem os er godt og du kan derfor altid forvente god service fra vi påbegynder projektet til vi er færdige. Kontakt os i dag og så vender vi tilbage inden for 48 timer. Vi kan fanges på telefon 28 30 55 14 eller på mail info@magnusrmoller.dk.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Vi har kompetencerne i orden

  Den erfaring vi har fået fra tidligere projekter igennem årene, er kvaliteten af vores arbejde samt service gået hen og blevet fremragende. For os er det vigtigt, at du som kunde kan få realiseret dine drømme og visioner. Derfor sørger vi altid for, at holde os opdateret på vores teknikker og metoder, så vi kan levere det bedst mulige slutresultat.

  Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning står vi også klar til, at hjælpe med det. Med den erfaring vi har med os fra tidligere projekter, kan vi være med til at belyse fordele og ulemper. Ved de muligheder du har til hvordan dit næste tømrer projekt skal udformes.

  Se nogen af vores ydelser her

  Herunder kan du se nogen af de mest gængse arbejdsopgaver som vi har udført i årenes løb:

  Døre & vinduer
  Gulve
  Carport
  – Skillevægge & butiks inventar
  – Terrasser
  – Tagrenovation
  – Vægge & lofter
  Hegn
  Renovering

  Hvis ikke din opgave står ovenfor, så kontakt os alligevel. Vi kan klare de fleste tømreropgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt på Vesterbro!

  Kontakt os i dag

  Er du interesseret i at høre mere eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 28 30 55 14 eller på mail info@magnusrmoller.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering