Tømrer østerbro

Har du brug for en professionel tømrer på Østerbro? Vi har flere års erfaring inden for vores fag, og der er ikke en opgave, vi ikke kan klare. Uanset hvilken opgave vi varetager, sørger vi altid for at vores aftaler overholdes og kommunikationen holdes god og rar. Kontakt os i dag med din opgave og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med din opgave.

Din lokale tømrer på Østerbro

Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller stræber vi efter at blive din foretrukne tømrer på Østerbro.

Vi tror på, at den gode kommunikation er med til at skabe ro og overblik over et byggeprojekt for begge parter. Derfor fokuserer vi meget på det tætte samarbejde og den gode relation, når vi går til en opgave. Du kommer ikke til at være i tvivl om, hvad der løbende sker i processen. På den måde sikrer vi, at din tømreropgave bliver udført på bedste vis og med klare linjer. Så vi sidder altid klar til at snakke om eventuelle bekymringer, og tanker du måtte have omkring opgaven. Vi har god erfaring med opgaver både for privat og erhverv, så vi kan altid give en god og professionel sparring og rådgivning til dig.

Vi trives med glade og tilfredse kunder, derfor kan du altid være sikker på at blive mødt med et smil fra vores tømrer på Østerbro. Vores højeste prioritet er din tilfredshed, og derfor vil vi altid yde en ekstra indsats for, at du bliver 110% tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag og lad os høre om dine tanker om din opgave.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Vi laver alle former for tømrerarbejde

  Vores tømrer arbejder både med opgaver indenfor nybyggeri, renovation og vedligeholdelse og vi kommer gerne ud til både private og til erhvervslejemål. Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller har vi en stor alsidighed og fleksibilitet, når det kommer til, hvilke opgaver vi varetager og udfører. Der er sjældent en opgave for stor, lille eller kompleks til vores kompetencer og evner.

  Vores arbejdsområder dækker som regel bredt, men nogle af opgaverne kan bl.a. omfatte arbejde med:

   

  Ser du ikke din opgave ovenfor så tøv ikke. Hvad end opgave du måtte stå med, så kontakt os endelig. Så finder vi den bedst mulige løsning på netop din opgave.

  kvalitetsbevidst håndværk

  Når vi udfører vores arbejde, er det vigtigt at det er af højeste kvalitet, så du sidder tilbage med resultater der er holdbare. Derfor er kvalitet et nøgleord for os, når vi arbejder som din tømrer på Østerbro. Vi skal begge gå hvert til sit glade og tilfredse med resultatet.

  Så hvad end du går og drømmer om at påbegynde et nyt byggeprojekt, renovere spisestuen eller fylde haven ud med et skur – så kan vi klare opgaven for dig. Vi yder altid vores bedste, når vi varetager en opgave uanset størrelse og omfang. Du kan trygt vælge os som din tømrer på Østerbro, hvis du ønsker kvalitetsresultater, god kommunikation og skarp service.

  Få et tilbud på en tømrer på Østerbro

  Uanset hvilke ideer og drømme du går med, så lytter vi altid gerne til dem. Vi sidder altid klar med professionel rådgivning til din opgave, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig. Som din tømrer på Østerbro ønsker vi at skabe resultater, som du kan være glad og tilfreds med i mange år frem.

  Hvis du ønsker, at vi skal skræddersy et tilbud på din opgave, så kan du udfylde vores kontaktformular på siden. Du kan også ringe til os på telefon 28 30 55 14, eller skrive til os på mail info@magnusrmoller.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering