Pil - icon

Tømrer Lyngby

Står du og mangler en kvalificeret tømrer til dit næste bygge eller renoveringsprojekt, er du kommet til det rette sted. 

vores erfaring med utallige tømrer og snedkeropgaver, kan vi med garanti hjælpe og løse dine tømreropgaver.

Lyngby tømrer og snedkerforretning

Med næsten et årtis erfaring og en bred vifte af forskellige opgaver udført inden for tømrerfaget, er vi hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller klar til at varetage dine ønsker og bolig drømme. Vi lægger stor vægt på at holde vores tømrere opdateret inden for de nyeste metoder og teknikker inden for tømrerfaget, for at sikre, at vores tømrere altid er i stand til at udføre klassiske såvel som nytænkende og moderne løsninger. 
 
Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde, så du kan have ro i maven, når du lader os udføre dine opgaver. Vores konstante søgen efter den nyeste viden er en af grundene til, at vi kan levere kvalitetssikret arbejde lige efter dine ønsker.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.  Skal du bruge tømrer til renovering?

  Hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er vi specialiserede i at levere løsninger til enhver tømreropgave eller en hver form for renoveringsprojekter i Lyngby og omegn.
  Uanset om du planlægger en mindre renovering af et enkelt rum eller en større ombygning eller udbygning af dit hjem, står vores erfarne tømrere klar til at hjælpe dig.
   
  Vores fokus er altid på, at levere høj kvalitet og opfylde dine ønsker og behov, så du kan få det renoveringsprojekt og hjem, du drømmer om. 
   
  Hos os, er der fokus på den gode kommunikation mellem tømrer og kunder. Der vil altid blive givet opdateringer omkring projektets fremgang og diskuteret eventuelle muligheder og ændringer i tæt samarbejde med dig. Så uanset om du står og skal renovere dit hus i Lyngby, Brøndby eller Amager kan du trygt kontakte os, så finder vi den bedste løsning.

  Din garanti - Smiley Håndværker

  Tømrer Lyngby - din løsning til enhver opgave

  Uanset hvilken tømreropgave du står over for, kan du regne med Tømrerfirmaet Magnus R. Møller i Lyngby. Vi har ekspertisen og de rette kompetencer til at løse enhver opgave, uanset størrelse og omfang. Vores tømrer har den nødvendige erfaring og know-how til at udføre selv de mest komplekse opgaver.

  Vi kan hjælpe dig med et bredt udvalg af opgaver, bl.a.:

  • Døre og vinduer: Udskiftning og montering af døre og vinduer, sikre og energieffektive løsninger.
  • Gulve: Renovering, udskiftning og installation af gulve i forskellige materialer. Carporte: Opførelse af carporte til en eller flere biler. Skillevægge og
  • butiksinventar: Konstruktion og installation af skillevægge til opdeling af rum samt specialfremstillet inventar til butikker. Terrasser: Bygning og renovering af terrasser til udendørs opholdsområder.
  • Tagarbejde: Reparation og udskiftning af tag, herunder tagdækning, isolering og tagrender.
  • Vægge og lofter: Opførelse, renovering og udskiftning af vægge og lofter.
  • Hegn: Konstruktion og montering af hegn til afskærmning og privatliv.
  • Skure: Bygning og renovering af skure til opbevaring eller værksted.
  • Renovering: Ombygning og modernisering af eksisterende bygninger og rum.
   
  Dette er blot et udpluk af de opgaver, vi kan løse inden for tømrerfaget. Du kan altid sende et billede af dit projekt gennem kontaktformularen. Så estimere vi mulige løsninger og pris på projektet.
  Uanset om du har brug for hjælp til en enkelt opgave eller et større projekt som en tilbygning eller renovering, kan vores tømrermestre hjælpe dig godt i gang og sikkert i mål. 

  Pålidelig tømrer når du skal have nyt tag

  Står du og skal have renoveret eller udskiftet dit tag, er vi specialiserede i tagrenovering og kan hjælpe dig med hele processen fra start til slut. Vores erfarne tømrere vil først komme ud og besigtige dit tag for at vurdere dets tilstand og identificere eventuelle problemer eller behov for renovering. Vi vil lytte til dine ønsker og behov og give dig rådgivning om de bedste løsninger til dit nye tag for at kunne udarbejde, det mest nøjagtige uforpligtende tilbud.
  Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og følger de nyeste metoder og teknikker inden for tagrenovering. Under hele processen kan vi garantere god kommunikation med dig samt løbende opdateringer på, hvad vi arbejder på, og hvor langt vi er i processen. Vi stræber altid efter at levere en tilfredsstillende oplevelse for vores kunder, og vi er stolte af at have mange glade kunder i Lyngby og på resten af Sjælland. Så hvis du har brug for en pålidelig tømrer til at hjælpe dig med at få lavet et nyt tag i Lyngby, er Tømrerfirmaet Magnus R. Møller det rette valg.

  Glade kunder er vores mål

  Imødekommende og smilende tømrer 
   
  Vores mål hos Tømrerfirmaet Magnus R. Møller er at have glade kunder. Vi ved, at en positiv oplevelse er lige så vigtig som det endelige resultat. Derfor stræber vi altid efter at være imødekommende og smilende i vores kundekontakt. Vores tømrere er ikke kun dygtige og erfarne, men de er også venlige og professionelle. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og godt tilpas, når vi besøger dig og udfører opgaver. Vi sætter en ære i at levere en god serviceoplevelse og efterlade vores kunder glade og tilfredse.
  Skal vi hjælpe dig med din arbejdsopgave eller byggeprojekt? Kan du roligt kontakte os ved at udfylde kontaktformularen eller ringe direkte til os på telefon 28 30 55 14

  Carport

  Døre & Vinduer

  Indhent et tilbud