Tømrer Hvidovre

Vil du gerne i kontakt med en erfaren tømrer nær Hvidovre, der kan hjælpe dig med at få gjort dine byggedrømme til virkelighed?

Lad os klare dit næste byggeprojekt i Hvidovre, kontakt os på nedenstående nummer allerede i dag.

Din lokale tømrer i Hvidovre kan sit kram

Vores tømrerfirma har hjemme i Valby, og vi kører ud til kunder på det meste af Sjælland. Kontakt os i dag, vi giver gerne gratis rådgivning og/eller et uforpligtende tilbud.

Når vi kalder os for eksperter inden for tømrerfaget, er det ikke noget, vi finder på.

Med mere end otte års erfaring som tømrerfirma og med dygtige medarbejdere i ryggen. Er du garanteret et professionelt resultat, når du ringer efter os. Vi vægter kvalitet højt, og det afspejler sig fra start til slut i det arbejde vi udfører for dig og vores øvrige kunder.

Beder du os hjælpe dig med at bygge en ny carport, kan du være sikker på, at den kommer til at sidde lige i skabet. Og sætter du os til at lægge nye trægulve i dit hjem, kommer de til at stå knivskarpt.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Få et godt tilbud på tømrerarbejde allerede i dag

  Vil du gerne vide, hvad det vil koste at få vores tømrer firma i Hvidovre til at skifte dine vinduer og døre? Eller har du et andet byggeprojekt i tankerne, som du gerne vil have en pris på? Beder du os om at udarbejde et tilbud til dig, sætter vi straks i gang. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig indenfor 48 timer. Har du en specialopgave til os, som vi skal ud at se på først? Så kan du forvente, at der går lidt mere end et døgn, før du har vores tilbud i hænderne.

  Vi kan blandt andet hjælpe dig med

  Døre & vinduer
  Gulve
  Carport
  – Skillevægge & butiks inventar
  – Terrasser
  – Tagrenovering
  – Vægge & loft
  Hegn
  Renovering

  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ej, vi laver alt tømrerarbejde.

  Vi er nemme at komme i kontakt med

  Du kan nemt få hul igennem, udfyld vores kontaktformular, eller giv os et kald på telefon 28 30 55 14. Foretrækker du at kommunikere via mail, kan du skrive til os på info@magnusrmoller.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om de byggeplaner, du går og brygger på.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering