Tømrer Frederiksberg

Mangler du en yderst kompetent tømrer på Frederiksberg? Så er du kommet det rette sted hen. Kontakt os i dag og lad os klare din næste tømrer opgave.

Din lokale tømrer på Frederiksberg

Vi har i mere end 8 år arbejdet for at yde vores allerbedste i hver tømreropgave vi har ordnet. Vi gør ikke tingene halvt, vi arbejder stenhårdt og effektivt for at klare din opgave til tiden og i den rette kvalitet.

Vi har mange kunder, og har arbejdet meget på Frederiksberg. Vi er særligt glade for at arbejde på Frederiksberg da det er et dejligt sted at være, og menneskerne er altid smilende og venlige, lidt ligesom vi selv er. Vi har i vores mange år som tømrer udført alle tænkelige opgaver, og vi kan også løse din.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Vores fokusområder

  Vi vægter kvalitet, service og kommunikation højest. Det er vigtigt at du som kunde er tilfreds med det vi laver. Derfor er du med under hele forløbet, og du bliver informeret undervejs så vi forstyrre din/jeres hverdag mindst muligt. Vi aftaler individuelt med dig, hvor meget og hvor ofte kommunikation du ønsker.

  Vi ønsker at yde vores bedste, og derfor forsøger vi at være så effektive som mulig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan godt være vi bruger en time mere end konkurrenten, men den timer giver dig et bedre resultat.

  Vi yder blandet andet

  Døre & vinduer
  Gulve
  Carport
  – Skillevægge & butiks inventar
  – Terrasser
  – Tagrenovering
  – Vægge & loft
  Hegn
  Renovering

  Og meget mere. 
   
  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ikke, vi klarer både store og små tømreropgaver. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig!

  En aftale er en aftale

  Når du indgår en aftale med os, så kan du være sikker på at du får en kompetent tømrer der er til at stole på. Heldigvis er det sjældent, men vi er kun mennesker og mennesker begår fejl. Skulle det utænkelige dog ske, at der opstod en fejl ved vores arbejde, så kommer vi selvfølgelig ud og retter op på fejlen med det samme. Vi ønsker kun glade kunder, så vi løser altid en opgave så vi selv er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde også være tilfreds.

  Kontakt din lokale tømrer på frederiksberg

  Hvis du ønsker at hører mere om en tømreropgaver på Frederiksberg, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 30 55 14, eller skriv til os på info@magnusrmoller.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hører fra dig!

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering