Tømrer Amager

Søger du en erfaren og kompetent tømrer på Amager, så er du landet det rigtige sted. Vi har næsten ét årtis erfaring som tømrer, og vi har derfor udført en masse forskellige tømrer opgaver. Vi er derfor sikre på at vi også kan løse dit næste projekt. Kontakt os i dag og hør mere.

Din lokale tømrer Amager

Vi har gennem årene udført en masse tømrer opgaver på Amager, så vi er meget bekendt med området. Vi bliver oftest mødt at glade og flinke mennesker. Det er derfor altid en fryd at arbejde på Amager.

Vores erfaring gør at vi har udført næsten alle tænkelige tømrer opgaver, vi vil derfor også godt påtage os din opgave. Vi garantere et godt resultat, og skulle du være utilfreds med vores arbejde, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og fikser det med det samme. Ring på 28 30 55 14, så finder vi en løsning.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Få et godt tilbud på tømrerarbejde

  Ønsker du at vide mere om hvad din opgave skal koste, så kontakt os og send gerne et billede via kontaktformularen eller på mail. På den måde er det nemmere at afklare omfanget af opgaven, og derfra kan vi sammen skrue en god pris sammen til dig. Det kommer an på om du har specifikke ønsker til materialevalg og lign. Vi ser frem til at hører fra dig.

  Herunder kan du se en liste over vores overordnede ydelser

  Døre & vinduer
  Gulve
  Carport
  – Skillevægge & butiks inventar
  – Terrasser
  – Tagrenovation
  – Vægge & lofter
  Hegn
  Renovering

  Skulle din opgave ikke stå blandt disse, så kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig.

  Magnus arbejder med rundsav

  Tømrer med kompetencerne i orden

  Vi snakker sammen som team og vi lærer altid af hinanden. Vi har gennem årene forbedret vores teknikker og metoder. Det gør at vi kan løse din opgave effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Så uanset hvilket tømrer projekt du skal have hjælp til, så er vi ikke til unødig megen gene. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak eller tilbud.

  Kontakt din lokale Tømrer på Amager

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, via mail: info@magnusrmoller.dk, eller på tlf.: 28 30 55 14. Så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig.

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering