Tømrer Valby

Leder du efter en yderst kompetent Tømrer i Valby? Så er du landet det rigtige sted. Lad os klare din næste tømrer opgave i Valby. Kontakt os allerede i dag.

Din lokale tømrer i Valby

Tømrerfirmaet Magnus R. Møller sigter efter at hæve standarden for tømrerarbejde i Danmark. Vores fokuspunkter er: Kvalitet, effektivitet og service. Det er tre essentielle faktorer for at vores arbejde bliver udført til perfektion.

Når du indgår en aftale med os, kan du forvente en tæt dialog, nøje planlægning og ingen skjulte gebyrer eller overraskelser. Magnus har efter 8 års læring og uddannelse valgt at gå selvstændig, så han kan håndhæve den høje kvalitet som han selv stræber efter.

Vi holder til i Valby til daglig, så vi er yderst bekendt med området og elsker at bo i byen. Vi har mange bekendte og mange kunder i byen i forvejen, og det er skønt da det er en fantastisk by og venlige mennesker. Det går begge veje, vi møder dig altid med et smil og en god dialog. Så skal du bruge en tømrer i Valby, så kontakt os, det bliver du glad for.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  En aftale er en aftale

  Når du vælger os til dit tømrerarbejde, kan du forvente at vi levere alt arbejde til den aftalte pris og til den aftalte tid. Vi planlægger sammen med dig, hvornår tingene skal ordnes så det genere din hverdag mindst muligt. Skulle der være noget uforudset, så fortæller vi det til dig så du kan beslutte om det er noget vi skal tage os af, eller om vi holder os til det aftalte.

  Heldigvis sker det meget sjældent, men vi er også kun mennesker og mennesker laver fejl. Det skal du selvfølgelig ikke lide tab af, hvis du derfor skulle opleve fejl eller mangler, så kommer vi selvfølgelig og retter op på tingene. Vi samler kun på glade kunder, så det er vores første prioritet at du er tilfreds med vores udførte arbejde.

  Vi kan blandt andet hjælpe dig med

  Døre & vinduer
  Gulve
  Carport
  – Skillevægge & butiks inventar
  – Terrasser
  – Tagrenovering
  – Vægge & loft
  Hegn
  Renovering

  Står din opgave ikke ovenfor? Så tøv ej, vi laver alt tømrerarbejde.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 30 55 14 eller skriv til os på info@magnusrmoller.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et gratis og uforpligtende tilbud. Skulle du bo udenfor Valby, så hører vi også meget gerne fra dig!

  Carport

  Døre & Vinduer

  Renovering